torstai 22. elokuuta 2013

Se näkyy jo.


Kuudetta viikoa mennään ja nyt näyttää siltä kun Aidan maha kasvaisi silmissä. Minun epätarkkojen mittausten mukaan vyötärölle olisi tullut jo 6cm lisää... melko paljon, kun ei tuo lähtömitta kovin suuuri ollut. Ruoka maistuu jo taas paremmin, toki tarjolla on vain herkku ruokia. Tylsät kuivanappulat, raejuustot ja muut yökötykset joille Aida on ennenkin nyrpistellyt nenäänsä on jätetty suosiolla pois. Saa nähdä miten saan tuon karvakorvan palautettua ruokaruotuun sitten joskus kun tämä projekti on ohi ;)

Syksy tekee vahvasti tuloaan ja ilmat viilenevät. Niimpä minä aloin kunnon mummon tavoin kutomaan villapaitoja tuleville lapsukaisille. Saapa nähdä monta näitä loppujenlopuksi tarvitaan :D


Tällainen söpöläinen oli Aida 2kk vanhana villapaidassaan.

Nyt kun harrastukset on tauolla ollaan keskitytty koirien kanssa metsässä samoiluun, kanttarellien etsintään ja muuhun mukavaan. Vaikka vatsa kasvaa ei se vielä Aidan vauhdissa näy. Hieman taitaa kuitenkin vatsassa tuntua kummalle. Kun vielä viikko pari takaperin Aida käpertyi kainaloon aina kun istahdin sohvalle, niin nyt se mieluummin makailee yksinään toisella reunalla sohvaa.

Minun metsäkaverit Ekko ja Aida <3 <3

Kanttarellikoira?


Sienireissun jälkeen on mukava pudistella enimmät metsät pois mökkirannassa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti