torstai 3. lokakuuta 2013

Plus kaksi viikkoisia


kylläpä aika kiitää, vaikka ei mitään teekkään. Aika kuluu pentuja tuijotellessa ja univelkaa maksaessa... Pennut kasvaa ja kehittyy huimaa vauhtia. Joka päivä ne osaa jotain uutta :)
Silmät on kaikilla auenneet. Ensimmäisenä maailmaa kurkkasi pikku-Batman. Kävely harjoitukset on käynnissä ja pieniä painiyrityksiäkin on jo ollut. Hännät heiluu vinhasti kun ne vaappuu maitobaarille.
Iso osa päivästä kuitenki kuluu vielä nukkuen. Aikalailla tyytyväisen näköistä porukkaa pötköttää pentulaatikossa :)




Tänään annoin pennuille ensimmäiset maistiaiset emonmaidonvastikkeella notkistettua jauhelihaa. Semmoinen puoli teelusikallista kuonoa kohden, hyvin tuntui maistuvan jokaiselle. Hiukka aikaisinhan tämän lisäruoan antamisen aloitin, mutta Aida antoi melko selvän vinkin... se oksensi eilen illalla ruokansa pennuille!? Pennut tiesi heti mitä tehdä ja ryhtyvät syömään hyvällä ruokahalulla... en vaan uskaltanut antaa niiden syödä kaikkea. On nuo emänvaistot vaan ihmeelliset <3

Rankkaa tuo imettäminen

Aida ottaa nämä emon hommat melko rennosti. Hoitaa kyllä pennut hienosti ja pitää pentulaatikon puhtaana, mutta pentujen nukkuessa se viettää omaa laatuaikaa olkkarin sohvalla.
Ruoka maistuu jo hiukan paremmin, mutta mitään himosyöjää ei tuosta nartusta taida koskaan tulla. Hassu koira ja niin kaavoihin kangistunut... Olen tarjonnut sille synnytyksestä asti pari kertaa päivässä juomaa jossa on kananmunankeltuainen, hunajaa, emonmaidonvastiketta ja vettä. Tämä maistuu Aidalle tosi hyvin, mutta jostain syystä se on sitä mieltä että tämä juoma tulee nauttia maaten pentulaatikossa...  sinne se painuu aina kun olen sille tätä tarjoamassa, joten minä sitten palvelen  ja tarjoilen juoman Kuningattarelle sänkyyn :D

Tässä olisi vielä kuvat pennuista kaksiviikoisina (+ kaksi päivää päälle) ;)

1. Herkules






2. Megara




3. Rollo





4. Batman




5. Koda




6. Gaston




7. Merida
väsy <3





8. Vinski


 
 Kuvausassistentti Aida


 



2 kommenttia:

  1. Kyllä! Batman näyttää kuin hän on tulossa terve! Hyvää toiveet Amerikasta!

    VastaaPoista
  2. Aika murusia ovat! Joko on ollut paljon vierailijoita? Liisa W

    VastaaPoista