keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Aida tapasi Jytän :)


Pitkään on vierähtänyt edellisetä päivityksestä. Yhtä tekstiä jo aloitin jossa valittelin kun ei juoksuja kuulu ja toista missä kerroin juoksujen alkaneen. Näitä tekstejä ei sitten tullut koskaan julkaistua ja nythän ne on jo vanhaa tietoa :)

Aidan juoksut siis alkoivat kuitenkin viimein ja viimeviikolla tavattiin Jytä <3

Käytin Aidan perjantaina 12.7., vajaa viikko juoksujen alkamisesta, progetesteissä ihan oman mielenrauhani vuoksi kun tuo sulhanen oli viikonlopun kisaamassa kaukana Kokkolassa. Sain tulokset lauantaina s.postiini ja Aidan progearvot olivat nouisseet jo 3,5:een. Tämä tietohan ei suinkaan viikonlopuuani rauhoittanut, vaan  aloimme hiukan hätäilemään ja sovimme treffit alkuperäisen maanantain sijasta jo sunnuntaille. Niimpä jäi Jytältä Klagin sunnuntain kisat väliin ja Tatta ja Timo ajoi karavaaninsa Hartolaan jonne olimme sopineet treffit.
Jytä kosiskeli ja Aida pusutteli, ihastus oli selvästi molemminpuolista. Sää ei meitä suosinut, saimme päällemme ukkosmyrskyn kaatosateineen ja jouduimme ajamaan ukkosta karkuun aina Heinolaan saakka. Yritystä ei Jytältä puuttunut, mutta valmista ei vielä tällöin kuitenkaan tullut. Aida ujosteli eikä minun sähläämisestä ainakaan apua ollut (ensikertalaisia kun oltiin molemmat) Aikansa kirmailtuaan koirat alkoivat selvästi väsyä ja päädyimme jatkamaan yritystä seuraavana iltana.







Maanantaina 15.7. tapasimme uudestaan nyt Kotkan Santalahdessa. Ihastus ei ollut yön aikana suinkaan laantunut ja tovin kisailun jälkeen astuminen onnistui. Uudet treffit sovimme jo seuraavaksi illaksi ja myös tällöin tiistaina astuminen onnistui hyvin. Jos kaikki käy hyvin niin pentuja odotetaan syntyvän syyskuun puolessavälissä. Nyt sitten vain toivotaan parasta. :)





Juoksuja odotellessa ehdittiin Aidan kanssa vähän harrastamaankin:

Muutama startti kisailtiin agia, ja näemmä joskus oltiin ihan palkinnollakin ;)
Kotkassa 17.5. III ja Kouvolassa 7.6. I

 Roturacessa käytiin juoksemassa hyvällä menestyksellä. Joukkueellemme Tyttöjen kiri pronssia.
Urosten joukkue Padi ja Rönnin pojat sijoittui upeasti hopealle.Näytettiin kaikille että on nää länderit vaan nopeita :D

 Agirodussa me ei tuloksilla juhlittu, mutta kivaa oli hyvässä seurassa.

4 kommenttia:

  1. Peukut pystyssä Aidalle ja Jytälle. Jääkö teille sitten yksi Jytäaida-pentu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana :)
      Kyllä minä kotiin jätän yhden nartun ja Jytän omistajalle on tilauksessa uros. Toivottavasti nyt edes nämä kaksi sieltä tulisi.

      Poista
  2. Heips!

    Minulla olisi suurta kiinnostusta pentueesta ja rodusta =)

    Ystävällisin terveisin

    Minna

    nikkinen.minna at gmail.com

    VastaaPoista
  3. Peukut on pystyssä siskon tytölle ja miehen veljelle!
    Erna ja Roppa +koko tyttöjengi

    VastaaPoista