torstai 12. syyskuuta 2013

H-hetki lähenee


Viikonloppuna koottiin pentulaatikko. Eihän se nyt Aidan mielestä sohvan veroinen ollut, mutta toivottavasti kelpaa. Tuohon samaan pentulaatikkoon on syntynyt niin Aida kun Ekkokin :)

Viikonloppuna Aida vielä innostui juoksemaan lelun kanssa pihalla, mutta huomasi kyllä että aika-ajoin oli jo hankala olla. Pennut melskaa mahassa nii että sen näkee jo ulospäin.


Tänään illalla oli lämmöt laskeneet alle 37:n eikä ruokakaan ole oiken kelvannut. Pikkuhiljaa voisi alkaa tapahtumaan? Aida on kuitenkin vielä kovin tyyni ja rauhallinen; minussa sensijaan on havaittavaissa selvää levottomuutta ;)
Petra on Lempäälässä valmiina lähtökuopissa tulemaan seurakseni heti kun kutsu käy. Tuskin kuitenkaan vielä tänä yönä, eiköhän täällä levätä ja kerätä voimia tulevaan <3

 .


5 kommenttia:

  1. Jännittävää! Käyn monta kertaa päivässä katsomassa teidän kuulumisia täältä ja jännitän saavatko hauvavauvat synttäripäiväkseen perjantai 13.?

    VastaaPoista
  2. Koiralla lämpö laskee ja emännän lämpö nousee. Tasapaino säilyy. Onnea synnytykseen. Toivottavasti kaikki sujuu oikein hienosti. Kuvia odotellessa.

    VastaaPoista
  3. Tulisilla hiilillä ollaan täälläkin ;) Päivittäin pitää käydä moneen kertaan katsomassa onko vauvauutisia jo tullut... Toivotaan että kaikki sujuu hyvin! T. Mirva I.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa ja jänskättävän kutkuttavaa aikaa <3 Onnea ja tsemppiä sekä ennen kaikkea voimia synnytykseen =) Mielenkiinnolla odotan pieniä Aidoja ja Jytiä maailmaan...

    VastaaPoista