lauantai 21. syyskuuta 2013

Yksilökuvat pennuista 2pv ikäisinä

Tässä viimein yksiökuvat  pennuista kahden päivän ikäisinä. Pennut ovat kyllä tuosta jo paljon muuttuneet onhan niillä ikääkin jo kohta viikko.


Pentu 1, uros jota kutsumme Herkulekseksi
Painoi toisen päivän iltana kuvattaessa 187g




Pentu 2, narttu jonka kutsumanimenä Megara, "kaverit sanoo Meg". Piirretystä elokuvasta Herkules.
Painoa kuvattaessa 164g




Pentu 3, uros, kutsumanimenään Rollo. Lähes valkoinen ja syntymäpainoltaan suurin. Tästä nimi, nimikaimana on 101 Dalmantialaista- elokuvan lihavin  pentu :D
Kuvaushetkellä paino223g




Pentu 4, Pieni Batman-poika  maskeineen. Joukon pienimpiä, jonka paino romahti alkupäivinä dramaattisesti. Kuvaushetkellä painoi vaivaiset 134g




Pentu 5, uros Koda, nimikaima löytyy piirretystä Karhuveljeni Koda
Painoa kuvattaessa 210g




Pentu 6, Sydän merkkinen uros, kutsutaan nimellä Gaston, nimikaima löytyy piirretystä Kaunotar ja Hirviö, Gaston on elokuvan sydänten murskaaja.
Painoa kuvaushetkellä 241g




Pentu 7, joukon toinen narttu Kutsumme häntä Meridaksi. Merida on piirretyn elokuvan Urhea päähenkilö. Hieman totuttua ronskimpi prinsessa.
Painoa kuvattaessa 207g




Pentu 8, uros, pahnanpohjimmainen ja syntymäpainoltaan pienin, mutta terhakas pentu. Päästä on toinen puoli valkoinen ja kutsumme häntä tämän vuoksi Vinskiksi, nimikaima löytyy Prätkähiiristä.
Painoa kuvaa otettaessa 158g




Nyt kun elämä pentulaatikossa on hieman rauhoittunut, kaikki pennut päässet hyvään kasvun alkuun ja Batman-poikakin näyttäisi kuitenkin olevan supersankari ja selviytyvän, niin eiköhän päivitetyt kuvat pennuista saada lähipäivinä :)


1 kommentti:

  1. Oi mitä naperoita <3 Ja ihanan persoonallisia tapauksia, varsinkin tuo Vinski <3 Aivan tulee pennun tuoksu nenään kun näitä katselee :)

    VastaaPoista