perjantai 6. syyskuuta 2013

Röntgenissä

Kävin Aidan kanssa tänään röntgenissä varmistamassa tulevien pentujen määrää. Röntgenkuvasta eläinlääkäri laski pentuja olevan kahdeksan :) Melkonen määrä noin pienelle koiralle.

 
Tässäpä kaikille pieni kuvatehtävä: Montako löydät? Saatko yhdistettyä kaikki päät rankoihin?





Minä en olisi tästä laskutehtävästä selvinnyt ilman opastusta. Minusta tuo näyttää lähinnä siltä kuin Aida olisi niellyt läjän palloja ja vetoketjuja :D


7 kommenttia:

  1. Oho, mikä pesue. Siinäpä on sinullakin alussa seuraamista, että kaikkien painot lähtevät nousuun. Toivotaan, että synnytys sujuu hienosti ja pentusten elämä lähtee hyvin käyntiin.

    VastaaPoista
  2. Voi jestas sentään! Ihan silmänurkka kostui <3 En kyllä erota minäkään muuta kuin tennispalloja ja vetoketjuja ;) t. Mirva I.

    VastaaPoista
  3. Vautsi mikä pesue tulossa, Onnea <3 Hyvä vertaus tuo vetoketjut ja pallot ;) en kyllä osannut yhdistää, rankoja yritin ynnäillä :) Onnellista loppuodotusta koko perheelle! T: Minna & co.

    VastaaPoista
  4. Ja musta noita vetoketjuja on vieläkin enemmän:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille :)

    Kyllä minäkin olin noita vetoketjuja useamman näkevinäni, mutta uskon asiantuntijaa, emmehän halua päätöntä pentua :D
    Minään absoluuttisena totuutena ei eläinlääkärikään tuota lukumäärää esittänyt, vaan on olemassa pieni mahdollisuus, että tuolla suolen takana vielä piileskelisi joku... viikonverran vielä ja sittenhän se selviää.

    VastaaPoista
  6. Oho! Hieno on pesue! Toivotaan kaikkea hyvää Aidalle viime metreille ja jäämme jännäämään tulosta! T: Tiia Pellinen & co.

    VastaaPoista
  7. :-) Kieltämättä näyttää, että päitä on noin kahdeksan ja vetoketjuja 10! Hauskaa odotusta, muutama villapaita ilmeisesti vielä pitää kutoa. Onnea matkaan ja alkuun! - milla

    VastaaPoista