maanantai 16. syyskuuta 2013

Odotus on ohi!

16.9. maanantaina klo 0:41-10:28 syntyi Aidalle 8 hurmaavaa pientä länderipentua.
Kaksi narttua ja kuusi urosta. Aida on aivan esimerkillinen emo ja minä en voi lakata ihailemasta noita ihania karvapalleroita <3

Viime vuorokausi on ollut pitkä ja vaiherikas, mutta ehdottomasti kokemisen arvoinen.
Suurkiitos Petralle syynytysavusta, ilman sinua en olisi selvinnyt <3
Valvominen vaatii kuitenkin veronsa, eikä ajatus oiken juokse. Niimpä tälläkertaa ei ole luvassa enempää tarinaa, vaan palaan myöhemmin yön ja aamupäivän tapahtumiin.

Nyt taidan mennä ihmettelemään pentulatikosta kuuluvaa tasaista tuhinaa <3



6 kommenttia:

  1. Oijoi tätä on odotettu!!! Paljon onnea mahtavasta suorituksesta teille kaikille! Ja kiitos kuvista, aivan liikuttavan suloisia pentuja emoineen <3 Minut on myyty ländereille ;) - Mirva I.

    VastaaPoista
  2. Onnea tuhannesti <3 Oi mitä ihanuuksia ne ovatkaan, ihan silmänurkka kastui... Aidalle rapsutukset mahti suorituksesta :)

    VastaaPoista
  3. Oi onnea! Lasten kanssa on monta kertaa päivässä tarkistettu, joko on pentu-uutisia. Nyt on! Onnittelut hienosta pentueesta Aidalle ja kätilöille. Länderikuumetta tämä kyllä kasvattaa mukavasti. :-) -milla rantanen

    VastaaPoista
  4. Onnea Minna ja Aida! Ihana mahtavan hieno pentue. Tasaisen näköistä sakkia. Olette leponne ansainneet.

    Jaana

    VastaaPoista
  5. Tosi paljon ONNEA ONNEA ONNEA hienoille serkku-tytön "lapsukaisille",toivoo Sissi,siskontytön "lapsukaisille",toivoo Roppa, ja koko muultakin Raasillan porukalta lämpöisiä onnentoivotuksia!Myös huoltoporukoille!

    VastaaPoista